Черен ориз с авокадо по мексикански

Съставки

за 4 порции:
200 г черен ориз
1 зряло авокадо
1 зрял домат
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
40 г маслиново масло
сол

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare мексиканска салата риба тон

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Изсипете ориза във вряща подсолена вода, а след като се свари, го измийте със студена и отцедете добре.

    2. Нарежете домата на малки кубчета и го добавете към ориза. Овкусете всичко с малко маслиново масло. Обелете и нарежете на дребно авокадото, като го подправите с малко сол и маслиново масло, и също го добавете към ориза. Накрая добавете и двете консерви Rio Mare мексиканска салата риба тон, разбъркайте внимателно цялото количество и сервирайте.