Студена паста с Rio Mare мексиканска салата риба тон

Съставки

за 4 порции:
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
300 г къса паста пенне
80 г рукола
40 г маслиново масло Extra Virgin
сол

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare мексиканска салата риба тон

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Сложете голямо количество вода на огъня и добавете сол, щом започне да кипи. Изсипете пастата в кипящата вода и я оставете да се свари.

    2. Извадете пастата, изплакнете я под течаща вода, за да се охлади, след това я отцедете добре, сипете я в купа и я овкусете с маслиново масло.

    3. Добавете Rio Mare мексиканска салата риба тон и разбъркайте добре.

    4. Измийте и накъсайте руколата и я добавете към пастата. Разбъркайте внимателно и сервирайте това свежо ястие.