Rio Mare салата риба тон царевица с ябълка и рукола
Съставки
за 4 порции:
100 г рукола
1 червена ябълка
2 опаковки от 160 г Rio Mare салата риба тон царевица
2 филии селски хляб
малко маслиново масло
сол и пипер
100 г рукола
1 червена ябълка
2 опаковки от 160 г Rio Mare салата риба тон царевица
2 филии селски хляб
малко маслиново масло
сол и пипер
Stampa Ricetta
Начин на приготвяне
1. Натрошете хляба на едро, подправете го обилно с маслиново масло и пипер, изсипете го в добре загрят незалепващ тиган и го запържете, докато стане златист и хрупкав.
2. Измийте добре ябълките, разрежете ги наполовина, отстранете сърцевината и дръжките им, нарежете ги на филийки и ги овкусете с маслиново масло и сол.
3. Сложете в купа руколата и ябълките, добавете Rio Mare салата риба тон царевица и разбъркайте добре. Поръсете отгоре със запържения хляб и сервирайте.