Черен ориз с авокадо и Rio Mare мексиканска салата риба тон
Съставки
за 4 порции:
200 г черен ориз
1 зряло авокадо
1 зрял домат
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
40 г маслиново масло
сол
200 г черен ориз
1 зряло авокадо
1 зрял домат
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
40 г маслиново масло
сол
Stampa Ricetta
Начин на приготвяне
1. Сложете подсолена вода да заври, изсипете в нея ориза и го сварете. След това го охладете със студена течаща вода и го отцедете добре.
2. Нарежете доматите на дребни кубчета и ги добавете към ориза, овкусете всичко с малко маслиново масло.
3. Обелете и нарежете авокадото на парченца, подправете го с малко сол и маслиново масло и го сложете върху ориза.
4. Добавете предварително разбърканата Rio Mare мексиканска салата риба тон.
5. Разбъркайте всички съставки и сервирайте.