Мини тартар от хрупкави зеленчуци с Rio Mare пате сьомга
Съставки
за 4 порции:
1 туба Rio Mare пате сьомга
1 малка крехка тиквичка
1 морков
½ стрък зелен лук
2 стъбла целина/селъри
30 г маслиново масло Extra Virgin
настъргана лимонова кора
сол и пипер
1 туба Rio Mare пате сьомга
1 малка крехка тиквичка
1 морков
½ стрък зелен лук
2 стъбла целина/селъри
30 г маслиново масло Extra Virgin
настъргана лимонова кора
сол и пипер
Stampa Ricetta
Начин на приготвяне
1. Обелете моркова и измийте добре всички зеленчуци, след което ги нарежете на ситни кубчета. Изсипете ги в купа и ги подправете с лимоновата кора, маслиновото масло, сол и повече пипер.
2. Сервирайте зеленчуковия тартар в малки чашки или в коктейлни лъжици, изстискайте апетитни спирали от Rio Mare пате сьомга във всеки съд и по желание декорирайте.