Мини рулца с Rio Mare пате сьомга
Съставки
за 4 порции:
2 туби Rio Mare пате сьомга
2 меки плоски хлебчета (пиадина или друг вид)
14 сварени връхчета от аспержи
2 пълни супени лъжици с небелени бадеми
8 тънки филийки ементал
2 туби Rio Mare пате сьомга
2 меки плоски хлебчета (пиадина или друг вид)
14 сварени връхчета от аспержи
2 пълни супени лъжици с небелени бадеми
8 тънки филийки ементал
Stampa Ricetta
Начин на приготвяне
1. Нарежете на едро бадемите. Сложете сиренето ементал върху плоските хлебчета, а след това връхчетата от аспержи и изстискайте отгоре Rio Mare пате сьомга.
2. Поръсете с бадемите и завийте хлебчетата, така че да получите два цилиндъра с пълнеж.
3. Нарежете цилиндрите на малки рулца, фиксирайте рулцата с коктейлни клечки и ги сервирайте.