Мини рулца с Rio Mare пате сьомга

Съставки

за 4 порции:
2 туби Rio Mare пате сьомга
2 меки плоски хлебчета (пиадина или друг вид)
14 сварени връхчета от аспержи
2 пълни супени лъжици с небелени бадеми
8 тънки филийки ементал

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare пате сьомга

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Нарежете на едро бадемите. Сложете сиренето ементал върху плоските хлебчета, а след това връхчетата от аспержи и изстискайте отгоре Rio Mare пате сьомга.

    2. Поръсете с бадемите и завийте хлебчетата, така че да получите два цилиндъра с пълнеж.

    3. Нарежете цилиндрите на малки рулца, фиксирайте рулцата с коктейлни клечки и ги сервирайте.