Студена паста с Rio Mare мексиканска салата риба тон
Съставки
за 4 порции:
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
300 г къса паста пенне
80 г рукола
40 г маслиново масло Extra Virgin
сол
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
300 г къса паста пенне
80 г рукола
40 г маслиново масло Extra Virgin
сол
Stampa Ricetta
Начин на приготвяне
1. Сложете голямо количество вода на огъня и добавете сол, щом започне да кипи. Изсипете пастата в кипящата вода и я оставете да се свари.
2. Извадете пастата, изплакнете я под течаща вода, за да се охлади, след това я отцедете добре, сипете я в купа и я овкусете с маслиново масло.
3. Добавете Rio Mare мексиканска салата риба тон и разбъркайте добре.
4. Измийте и накъсайте руколата и я добавете към пастата. Разбъркайте внимателно и сервирайте това свежо ястие.