Черен ориз с авокадо и Rio Mare мексиканска салата риба тон

Съставки

за 4 порции:
200 г черен ориз
1 зряло авокадо
1 зрял домат
2 опаковки по 160 г Rio Mare мексиканска салата риба тон
40 г маслиново масло
сол

Stampa Ricetta

Сподели рецепта

Кажи на приятелите си

ПРОДУКТ ИЗПОЛЗВАН В РЕЦЕПТА

Rio Mare мексиканска салата риба тон

Повече информация

Начин на приготвяне

    1. Сложете подсолена вода да заври, изсипете в нея ориза и го сварете. След това го охладете със студена течаща вода и го отцедете добре.

    2. Нарежете доматите на дребни кубчета и ги добавете към ориза, овкусете всичко с малко маслиново масло.

    3. Обелете и нарежете авокадото на парченца, подправете го с малко сол и маслиново масло и го сложете върху ориза.

    4. Добавете предварително разбърканата Rio Mare мексиканска салата риба тон.

    5. Разбъркайте всички съставки и сервирайте.